Khamis, 3 November 2011

Minggu2 yang sibuk

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah, dapat juga jenguk blog kesayangan ni dan paling penting, dapat nulis kat dinding blog ni.. rindu sangat dah nak menulis, meluah rasa gembira, kecewa, sedih dan paling penting jugak rasa bersyukur atas nikmat Allah.

Semester ni memang terlalu busy. Bila start dengan pertandingan badminton, bermula lah episod minggu  yang penuh dengan kesibukan.  Selepas pertandingan badminton yang dianjurkan kelab Semut Smash, berlangsung pula kejohanan bola jaring 6 sebelah anjuran kumpulan Simply 9 yang dianggotai oleh penghuni bumi dan rakan2. Jadi urus setia memang kelam kabut. Tengok pemain2 dan pasukan sorak pulak memang mencuit hati.

kumpulan simply 9..tgh buat sorakan =)

pensyarah pun nak main..hebat tuuuu

 kejohanan bola jaring..
Selesai kejohanan bola jaring, muncullah program motivasi di sekolah. Pertama sekali program motivasi kat sekolah agama menengah tanjong karang. Program ni berlangsung selama 3 hari 2 malam. Penghuni bumi dan rakan2 kumpulan Imtiaz dijemput menjadi fasilitator. Seronok gi program kat sana. Semua adik2 kat sana sporting.
kumpulan penguin..yusuf, amin, afiq, shafiqah, azila, nabiha, farahin, annisa..

Tak sempat hilang penat berprogram kat SAMTK, kena gi kat perlis pulak.. Kali ni pun program motivasi jugak, tapi kali ni anjuran kumpulan Imtiaz, anggotanya adalah penghuni bumi dan 8 lagi rakan2 lain. Kumpulan sinar murabbi di jemput menjadi fasilitator. Bermula dari subuh pagi (waktu bertolak) sehinggalah bertolak balik ke UKM semula, memang banyak kenangan terindah..

(gambar xde lagi...)


Lepas cuti raya nanti, banyak lagi program yang akan menyusul.....bermula lagi minggu2 yang sibuk..




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...