Jumaat, 22 April 2011

Maaf..aku berubah lagi..

بسم الله الرحمن الرحيم


Segala puji bagi Allah dan setiap kesyukuran hanya padaNya. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas, masa dah berlalu dengan pantas,tinggal 3 paper je lagi. Tak sabar rasanya nak balik kampung. Tapi dah habis exam nanti tak boleh balik kampung terus, ada projek untuk kite-kite jeh..hehe.. Terlintas pasal projek, datang pulak satu masalah yang baru jeh penghuni bumi lupakan sebab tak nak ganggu fokus pada study (konon-kononnya lah). Masalahnya, macam mana nak dapatkan duit RM150. Sape2 ada duit tolong sedekahkan boleh tak?? Huhu..tolong kami, bantu kami, kami cuma penghuni bumi..huhu.(Macam mana ni, duit nak makan pun belum tentu cukup).

Jauh pulak melayang, sebenarnya nak cerita pasal blog ni je. Ok, blog ni dah berubah lagi. Semuanya di atas sebab2 tertentu yang tak dapat penghuni bumi elakkan, walau hakikatnya masih boleh dibaiki, tapi sebab malas terus tukar template jeh, senang hidup. Dalam keadaan yang sakit tenat semalam sempat lagi edit blog pasalnya nak ulang kaji tapi tak dapat faham2 jugak.
Sebenarnya nak tidur tapi tak dapat. Dah cuba banyak kali, sukar jugak nak tidur,
tambah2 tak boleh tidur mengiring sebelah kanan.

Puncanya, siang tu kena suntik tapi kesannya terasa sampai malam. Siap ada kesan lebam sekeliling. Pelik jugak, sebelum ni tak jadi macam tu. Siapa doktor kat sini,tolong jelaskan..huhu. Kalau sebelum ni cuma ada kesan kecil sekecil dan sehalus jarum suntikan tu. Macam ni la jadinya, sepuluh tangan sepuluh kesan. Dua bulan lepas sampai 2 minggu kesan terasa, sampai nak jalan pun tak betul dah. Pelik,pelik dan memang pelik.
Ush,, tersasar lagi. Asyik lari topik jeh, ni sebab suka 'menggoreng' dalam exam. Hmm,,berbalik pada blog, tengok apa yang penghuni bumi ubah pada blog ni..(dah nampak dah pun kan..haha)


ciri2 yang diambil kira :
Template : ambik dari blogger je, kat new template tu..
Background : upload dari file dalam my lappy jeh..
Warna : pink colour gitu, sebab memang minat pink+purple. 
My lappy dan begnya pun warna pink gak..hehe
Header : biarkan kosong je dulu..
Ringkas ke tak : dah terang-terangan, penghuni bumi nak simple je. 
Tak nak terlalu sarat ngan macam2 gadget dll.  (ni pun dah nampak serabut kn)
Yang paling penting, sayang ke tak kat blog : mesti la sayaaaaaaaannnggggg bangat. 
Mana lebih, facebook atau blog : blog la, tak ada lebih atau kurang. tak ada istilah 
perkongsian tau. (padahal tak ada facebook..kuno kah??)



notes :
- sebenarnya tak pasti nak pilih colour apa, sebab tak mau yang ceria2 sangat atau cerah dan terlalu suram, gelap pun tak mau gak..
- gini je lah hasilnya, cantik ke tak terpulangla. Hmm,,ok x ek??


4 ulasan:

  1. Siti Saadah: cedih..tapi pe ade hal..bio je..hehe

    BaiTil a'tiQa: syukran2...gumbira

    BalasPadam
  2. comel sgt...hehe..lau puji dpt hadiah x??heheeh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...