Khamis, 28 April 2011

Jatuh Cinta??

بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah, dah selesai satu lagi paper, iaitu Kemahiran Membuat Keputusan. Rasa beban yang terbeban semalam dah beransur ringan. Rasa lega dan bersyukur juga tadi sebab  apa yang dibaca, ditengok-tengok masuk dalam exam. Tapi biasalah penghuni bumi ni, kalau tak terkeliru, tertukar konsep bak katanya orang kelantan 'tukar-takir'.. Tapi tak pe, tak rasa apa-apa perasaan yang menunjukkan tekanan. Jawab apa yang ditanya, jawapan belum tentu betul salahnya. Ada satu soalan yang dijawab dengan teragak-agak. Oleh kerana satu soalan ni teragak-agak maka soalan seterusnya teragak-agak juga. Bermakna bukan lagi satu tapi dua soalan yang diagak-agak. Pening, apa yang ditaip ni....

Soalan tentang melukis gambar rajah agak mengelirukan dan melucukan, rekaan semata-mata sebab tak tahu nak buat apa. 

gambar rajah situasi jatuh cinta...huhu

Betul-betul tak tahu nak buat apa. Guna satisficing jeh. Niat nak lukis raksasa tapi tak pandai..huhu


note : - dalam menjawab soalan juga kena gunakan kemahiran membuat keputusan.



5 ulasan:

  1. hahaha..comey gambr rah lukis..hehe

    BalasPadam
  2. hahah...ingatkan jatuh cinta kat siapa td..haha..

    BalasPadam
  3. Siti Saadah : haha,bdk drjah 1 lukis lg cntik.

    BalasPadam
  4. a'abang 3 : hehehe..mekasih tlg senyum kat sini =)

    dekat di hati : jatuh cinta kat si pemuda la...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...