Selasa, 26 April 2011

Encik Semangat datang sini cepat..

بسم الله الرحمن الرحيم

Ya Allah, mana perginya semangat ni...kenapa akhir-akhir ni rasa tak ada semangat dah nak study. Asyik teringat kat kampung jeh. Ya Allah, dah jadi pemalas sangat dah ni. Nak pandang nota pun tak ada mood, apatah lagi nak baca..huhu. 

Ada dua paper lagi,,tapi rasa macam tak larat sangat dah...rasa macam yang tujuh paper lepas dah bercampur aduk dalam otak ni..

Ya Allah, kembalikan semangat hamba mu ini....
Ya Allah, lembutkanlah hati Encik Mohsin..
Ya Allah, permudahkanlah urusan esok dan seterusnya..
Ya Allah, golongkan hamba mu ini dan lain-lainnya di kalangan orang-orang yang berjaya...

~encik semangat datang sini cepat!! masa makin suntuk dah ni~

~exam esok : Kemahiran Membuat Keputusan~

notes: sem lepas dah 9 paper, sem ni pun 9, sem depan x nak amek 9 paper dah,,,huhu...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...